Text uppdaterad: 2023-04-30

Denna integritetspolicy förklarar hur Affischtryck.com samlar in, använder och skyddar personlig information som samlas in från användare av vår webbplats. Vi respekterar ditt privatliv och ser till att all information som samlas in behandlas på ett ansvarsfullt och säkert sätt.

Vilken information samlar vi in?

Vi kan samla in personlig information från dig när du besöker vår webbplats, registrerar dig för ett konto, gör en beställning eller fyller i en kontaktformulär. Informationen vi samlar in kan inkludera ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer, din leveransadress och dina betalningsuppgifter. Vi kan också automatiskt samla in viss information när du använder vår webbplats, till exempel din IP-adress, webbläsartyp, webbadresser, hänvisningskällor, sidvisningar och annan information om hur du interagerar med vår webbplats.

Hur använder vi din information?

Vi kan använda den personliga informationen vi samlar in för att bearbeta dina beställningar, skicka dig marknadsföringsmeddelanden och förbättra vår webbplats och kundservice. Vi kan också använda informationen för att analysera trender och användarbeteende, och för att förhindra bedrägerier och skydda säkerheten för våra användare och vår webbplats.

Vi kan också dela din information med tredje parter, till exempel leverantörer och betalningsprocessorer, för att bearbeta dina beställningar och leverera våra tjänster till dig. Vi delar endast information som är nödvändig för att utföra våra tjänster och vi ser till att alla tredje parter vi arbetar med är skyldiga att skydda din information och använda den endast för avsett syfte.

Säkerhet och lagring av din information

Vi tar säkerheten för din personliga information på allvar och vidtar lämpliga åtgärder för att skydda den mot obehörig åtkomst, ändring eller avslöjande. Vi använder också krypteringsteknik för att skydda betalningsuppgifter och andra känsliga uppgifter som överförs via vår webbplats.

Vi kan lagra din personliga information under en begränsad tid, beroende på syftet med insamlingen och tillämpliga lagar och förordningar. När informationen inte längre behövs kommer den att raderas eller anonymiseras på ett säkert sätt.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära åtkomst till, korrigera eller radera din personliga information som vi har samlat in om dig. Du har också rätt att invända mot vår användning av din information och att begära begränsning av vår behandling av den. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss via informationen nedan.

Ändringar i integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst och utan föregående meddelande. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats och träder i kraft omedelbart efter publicering.

Kontakta oss

Om du har frågor eller oro angående vår integritetspolicy, eller om du vill utöva någon av dina rättigheter enligt denna policy, kontakta oss via följande information: Holmstens Digitalbyrå, Halmstad. Telefon: 0734-012420 E-post: info@affischtryck.com

Vi strävar efter att svara på alla förfrågningar inom en rimlig tid och arbetar aktivt för att skydda din personliga information och ditt privatliv.