Text uppdaterad: 2023-04-30

Alla beställningar från Affischtryck.com är specialbeställningar och skräddarsys efter dina specifika önskemål. Vi gör vårt yttersta för att säkerställa att du är nöjd med din beställning, men eftersom varje beställning är unik har vi olika regler för återbetalningar och returer beroende på situationen.

Återbetalningar

Eftersom våra produkter är specialbeställningar kan vi endast erbjuda återbetalningar i specifika situationer:

  • Om det har skett ett fel på vår sida och produkten som du har mottagit inte överensstämmer med din beställning eller har felaktig tryckning.
  • Om produkten som du har mottagit är skadad eller defekt.

Om något av ovanstående inträffar ber vi dig att kontakta oss så snart som möjligt och inom 14 dagar från mottagandet av produkten. Vi kommer att undersöka situationen och försöka lösa problemet så snabbt som möjligt. Om det krävs att produkten skickas tillbaka till oss för åtgärd, ansvarar du för att skicka tillbaka produkten till oss och vi kommer att återbetala dig inom 14 dagar från det att vi har mottagit produkten.

Returer

Eftersom våra produkter är specialbeställningar kan vi endast erbjuda returer i specifika situationer:

  • Om det har skett ett fel på vår sida och produkten som du har mottagit inte överensstämmer med din beställning eller har felaktig tryckning.
  • Om produkten som du har mottagit är skadad eller defekt.
  • Om produkten som du har mottagit inte är i enlighet med dina specifika önskemål som du angav vid beställningstillfället, och felet är orsakat av oss.

Om något av ovanstående inträffar ber vi dig att kontakta oss så snart som möjligt och inom 14 dagar från mottagandet av produkten. Vi kommer att undersöka situationen och försöka lösa problemet så snabbt som möjligt. Om det krävs att produkten skickas tillbaka till oss för åtgärd, ansvarar du för att skicka tillbaka produkten till oss. Vi kommer att bearbeta returen så snart som möjligt och återbetala dig inom 14 dagar från det att vi har mottagit produkten.

Vi kan inte acceptera returer eller erbjuda återbetalningar för specialbeställningar som är i enlighet med de specifika önskemål som du har angivit vid beställningstillfället, även om du inte längre önskar produkten.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller problem gällande din beställning, vänligen kontakta oss via följande information:

Affischtryck.com
Telefon: 0734-012420
E-post: info@affischtryck.com

Vi strävar efter att lösa alla problem så snabbt och effektivt som möjligt och är tacksamma för din förståelse av våra policyer.
Tack för att du valde Affischtryck.com för dina specialbeställningar!